Doprava zdarma nad 1.000 Kč 🚚
0 :0 :0 :0
blog

Nápady na zimní rande

November 29, 2023

Je čas otřást sebe a svůj vztah ze zimního spánku! Jak? Samozřejmě se skvělými typy! V našem příspěvku naleznete 5 nápadů na zimní rande, kterými svého partnera určitě ohromíte!

Mnoho lidí v zimě kvůli chladu nerado odchází z domu s tím, že v tomto období není možné dělat nic zábavného ani romantického, ačkoli to není pravda! Existuje mnoho věcí, které můžete udělat pro to, abyste do svého každodenního života vkradli útulné, radostné nebo dokonce vzrušující chvíle i v zimě. Nyní vám ukážeme 5 nápadů! 🤗

1️⃣ Společně sáňkování nebo bruslení

Sněží, tak se vám nechce ven? Dívejte se na sníh spíše jako na příležitost než na problém!😉 Tady je šance být zase malým dítětem. Najděte si pěknou kopcovitou oblast, pořiďte si saně a strávte odpoledne sáňkováním a koulováním! Může to být skvělý program nejen pro vás dva, ale i s přáteli – věřte, že se vám bude líbit! A pokud sníh stále čeká, bruslení je také skvělou volbou, pokud chcete program, který vám umožní být venku a prožít své dětství.

2️⃣ Termální koupaliště nebo lázně

Máte dost chladu, ale už vás nudí být doma? Pak bude toto rande pro vás jako stvořené! 🤗 Jděte do termálního koupaliště nebo lázní a stravte den spolu relaxem ve vodě, která zahřeje tělo i duši!

3️⃣ Sportovní rande

V tomto ročním období máme všichni tendenci zanedbávání cvičení více než obvykle. S tímto nápadem na rande zabijete dvě mouchy jednou ranou: váš partner bude z kreativního nápadu jistě nadšený a navíc můžete trochu rozhýbat své tělo! Jděte na sportovní rande a vyzkoušejte něco nového pro vás oba, jako je lezení na stěně nebo trampolínový park.

4️⃣ Rande v divadle

Chcete jít na elegantní rande se svým partnerem? Pak je čas vyměnit tepláky za pěkné šaty a podívat se na divadelní hru! 🤩 Pokud svou lásku překvapíte takovým rande, efekt zaručeně vydrží.

5️⃣ Rande doma

Můžete se také rozhodnout, že nechcete opustit teplo svého domova, ale to nutně neznamená, že se musíte nudit! Otevřete si láhev dobrého vína a zahrajte si deskové hry nebo si udělejte filmový maraton!

+1️⃣ Love List Pokud chcete získat více kreativních tipů na seznamování, LOVE LIST je milostný partner pro vás! Love List není jen plakát, ale také bucketlist a deník! 100 nápadů na super rande, které vás povzbudí k cestování, spontánnosti a sdílení zkušeností a zároveň oživí vaše vztahy.

UKAŽTE MI LOVE LIST