Doprava zdarma nad 1.000 Kč 🚚
0 :0 :0 :0
blog

7 důvodů, proč si myslíme, že Love Note je ideální dárek ke Dni matek.

April 9, 2024

Co bys tvoje máma opravdu přála? Chtěli byste, aby to bylo jedinečné? Něco speciálního? Ne příliš drahé? "Nic na mě nemínej." Chtěli byste raději něco kreativního, ručně vyrobeného? Můžeme s jistotou říci, že naše jedinečné, personalizované dárkové knihy oslovily v průběhu let téměř 30 000 maminek a naši zákazníci nám nahlásili nespočet dárků, které potěšily.

Letos se vyhněte tradičním dárkům a překvapte ji skutečně srdečným dárkem ke Dni matek, který ukáže, jak moc ji milujete a vážíte si jí! 7 důvodů, proč si vybrat právě tento dárek:

1️⃣ Přizpůsobitelné, personalizované

Love Note Vám umožní přizpůsobit dárek speciálně pro Vaši mámu. Můžete také zahrnout společné vzpomínky a speciální zprávy specifické pro váš vztah, díky čemuž bude dárek výjimečnější. Obal a strany lze zcela přizpůsobit vašim představám.

2️⃣ Emocionální momenty

Sentimentální hodnota dárkové knihy nemá konkurenci. Vaše máma ocení energii, kterou vložíte do tvorby knihy jen pro ni, a bude si jí vážit po celá léta.

3️⃣ Kreativní řešení

Vytvoření Love Note Vám umožní vyjádřit svou kreativitu a předvést jakékoli umělecké schopnosti, které máte. Můžete si vybrat postavy, obal a strany, které nejlépe reprezentují svou matku a Váš vztah.

4️⃣ Edice ke Dni matek

Mysleli jsme i na ty, kteří nechtějí nutně trávit hodiny úpravou své knihy, takže si můžete vybrat předpřipravenou 20stránkovou knihu ke Dni matek, kterou použijete jako inspiraci, a navrhli jsme i speciální obal ke Dni matek.

5️⃣ Věčný dárek

Na rozdíl od jiných dárků, které lze zapomenout nebo vyhodit, dárková kniha má trvalý efekt. Bude sloužit jako neustálá připomínka vaší lásky a uznání vaší Matce.

6️⃣ Cenově dostupné

Love Note je cenově dostupné řešení, takže Vaše máma bude ráda, že jste na dárek neminuli příliš mnoho peněz. Můžete udělat krásný a smysluplný dárek, aniž byste utratili spoustu peněz.

7️⃣ Jednoduchá příprava

S naším online tvůrcem knihy nebylo vytváření dárkové knihy nikdy jednodušší. K vytvoření krásné a smysluplné dárkové knihy pro svoji mámu nemusíte být odborníkem na design ani mít žádné speciální dovednosti.

+ 1️⃣ Kouzlo Dne matek

Magická Love Note je venku! 🥳 V čem se liší od našich ostatních knih? Protože Magická Love Note vypráví, a to ne ledajakým hlasem, ale Vaším hlasem! Nahrajte při sestavování knihy opravdu upřímný videozáznam nebo hlasový vzkaz pro svou mámu a my vám jej pomocí kouzel SPARKL doručíme! Jediné, co musí vaše máma udělat, je dotknout se telefonem zadní strany Love Note a váš vzkaz se magicky objeví na displeji jejího telefonu! 🪄✨ Toto přece nenajdete v každém obchodě, že? 😏

Je i tvoje máma tvou hrdinkou, někým, pro koho bys udělal cokoliv? Potom ji překvapte ke Dni matek opravdu speciálním dárkem! Přejít do knižního editoru! PŘEJÍT NA LOVĚ NOTE!