Doprava zdarma nad 1.000 Kč 🚚
0 :0 :0 :0

Blog

Proč jsou pro nás data tak důležitá? March 27, 2024

Všichni máme data, která obzvlášť přirostla k našemu srdci a která slavíme rok co rok. Pravidelné oslavy narozenin, svátek, výročí a jiných menších i větších životních událostí jsou již poměrně dlouho zcela běžnou součástí našeho života. Oslava jednotlivých „velkých“ dní je navíc jednou z mála věcí, které téměř každý na světě považuje za důležité, ale málokdy se zamýšlíme nad tím, proč jsou pro nás tato data a kolem nich pořádané rituály vlastně tak důležité.

Proč jsou malé skutky laskavosti ve vztahu tak důležité? March 9, 2024

Malé skutky laskavosti: Klíč k pevnému a trvalému vztahu

5 důvodů, proč obdivujeme ženy February 28, 2024

Mezinárodní den žen se blíží! Den na oslavu žen a všech úžasných věcí, díky kterým jsou tak milovány a oceňovány. Když si vzpomeneme na ženy, okamžitě se nám vybaví nespočet charakterových vlastností – od síly a laskavosti až po empatii – kvůli kterým k nim vzhlížíme. V našem příspěvku jsme sesbírali 5 důvodů (z milionu), proč obdivujeme naše kolegyně!

Jaké existují jazyky lásky? February 21, 2024

Víte, jaký je váš jazyk lásky? Jak vyjadřujete své emoce na základě jazyka lásky? Průvodce labyrintem emocionálního projevu. Vždy vás zajímalo, jaký je váš jazyk lásky, ale nikdy jste se do tohoto tématu nedostali hlouběji? Pak právě přišel ten čas! Přečtěte si náš článek a poznejte se lépe, zjistěte, co ve vztahu nejvíc potřebujete!

5 skvělých valentýnských dárků February 1, 2024

Valentýn je oslavou lásky a zamilovaných. V tomto období se každý rok snažíme nalézt dokonalý dárek, kterým bychom mohli vyjádřit své city k partnerovi. Není to však tak jednoduchý úkol, jak se na první pohled zdá. Obvykle chceme udělat něco speciálního, promyšleného, nezapomenutelného, což pak naši milovanou osobu úplně „zmate“. Jaké jsou ale tyto super valentýnské dárky? 🤔❤️

5 neobvyklých nápadů na Valentýnské rande February 1, 2024

Valentýn se blíží!🤗 Samozřejmě pro takovou výjimečnou příležitost byste měli udělat něco výjimečného!

S takovým dárkem budete hrdinou Valentýna January 16, 2024

Den svatého Valentýna je skvělou a speciální příležitostí, jak připomenout svému partnerovi (a sobě), jak moc je milujete a oceňujete a jaké máte štěstí, že jste se našli! Většina lidí proto na Valentýna ráda pohostí svou lásku dárkem. Najít dokonalý dárek však není v žádném případě snadný úkol. Naštěstí jsme tu my, abychom vám pomohli!😉

7 motive pentru care Love Note este cel mai creativ cadou pentru cupluri din 2024 January 15, 2024

Am adunat 7 motive mai puțin obișnuite pentru care Love Note este cel mai unic cadou pentru cupluri din anul 2024, pe baza feedback-ului din partea a 100.000 de persoane care au primit cadouri emoționante.

Kreativní DIY dekorace pro zimní dny December 12, 2023

I vy jste lidé, které baví kreativita, že? Chcete-li letos opravdu vyniknout a vyzdobit svůj domov jako z amerických filmů, přečtěte si náš článek!

5 nejlepších nápadů na vánoční dárky v roce 2023 December 1, 2023

Ještě pořád nevíte, co koupit na letošní Vánoce? Ukážeme vám 5 nápadů na dárky, kterými nemůžete nic pokazit!

1