Doprava zdarma nad 1.000 Kč 🚚
0 :0 :0 :0
blog

7 motive pentru care Love Note este cel mai creativ cadou pentru cupluri din 2024

January 15, 2024

Am adunat 7 motive mai puțin obișnuite pentru care Love Note este cel mai unic cadou pentru cupluri din anul 2024, pe baza feedback-ului din partea a 100.000 de persoane care au primit cadouri emoționante.

Hledáš dárek, který je tak trochu jiný…..netradiční? Jaký tvůj partner ještě určitě nedostal? Představujeme Ti Love Note, personalizovanou knížku lásky pro páry: příběh o vás dvou. Stačí pojmenovat postavy a může následovat vytváření příběhu! Ponoř se do možností, kde máš více než sto ilustrovaných stran, zažij dobrodružství ve světě 2D figurek. Zbývá jen jediná otázka: jak přesně dokážeš vyprávět váš společný příběh.

Sledujte, jak se měníte na ikonický pár, o kterém vyšla i knížka! Existuje hezčí způsob vyznání lásky?

ZAČNĚTE ÚPRAVU

1️⃣Personalizovaná knížka Love Note

Existuje více než 990 různých kombinací, které můžeš využít, takže každá dvojice může vidět na stránkách jejich vlastní knížky. Včetně věku, účesu, doplňků a také takových detailů, jako jsou brýle nebo vousy.

2️⃣Aproape 2.000 de cereri în căsătorie și nunți unice cu Love Note

Cărțile noastre au fost create de aproape 2.000 de ori cu scopul cererii în căsătorie și nuntă.

3️⃣S knížkou Love Note to můžeš vyprávět opravdu ze srdce

Základní texty nebo zamilovaný odkaz, který napíšeš Ty, vytiskneme na strany přesně tak, jak si je napíšeš, samozřejmě si za to neúčtujeme extra poplatek. Laskavá malá pozornost, díky které bude tvůj dárek ještě jedinečnější.

4️⃣Variante de copertă Love Note

Alegerea celei potrivite este o decizie dificilă, dar avem peste 50 de modele de coperți din care poți alege. O poți face și mai personal prin schimbarea textului de pe copertă. Fiecare care este tipărită individual, într-o singură ediție, pe hârtie exlusivă de calitate superioră. Poți alege să fie o carte cu copertă tare (hardcover) sau moale (paperback).

5️⃣Strany a příběhy v knížce Love Note

Našemu umělci trvalo stovky hodin, než vytvořil více než 100 ručně kreslených scén. Ponoř se i Ty do hvězdných nocí, společných zážitků, tulení a oddej se vzpomínání!

6️⃣Love Note jako dárek

Víš, že Love Note si můžeš objednat i v dárkovém balení? I mimo sváteční období je každá 3. kniha objednaná v dárkovém balení.

7️⃣Love Note myslí na každého

Ať už jste hetero pár nebo pár stejného pohlaví, každého rádi vítáme na stranách Love Note! Všechny naše postavy a příběhy jsme navrhli tak, aby se líbily každému.

Editează acum