Doprava zdarma nad 1.000 Kč 🚚
0 :0 :0 :0
blog

Jaké existují jazyky lásky?

February 21, 2024

Víte, jaký je váš jazyk lásky? Jak vyjadřujete své emoce na základě jazyka lásky? Průvodce labyrintem emocionálního projevu. Vždy vás zajímalo, jaký je váš jazyk lásky, ale nikdy jste se do tohoto tématu nedostali hlouběji? Pak právě přišel ten čas! Přečtěte si náš článek a poznejte se lépe, zjistěte, co ve vztahu nejvíc potřebujete!

Pro někoho láska znamená dlouhý, hluboký rozhovor s partnerem, pro někoho pomoc s domácími pracemi a pro jiného vyjádření citu objetím. Přestože se ve zdravém vztahu objevují všechny druhy lásky, liší se od člověka k člověku, který „jazyk“ nejvíce potřebuje. Přečtěte si náš článek a zjistěte, jaký by mohl být váš hlavní jazyk lásky! 🔎

Hodnotný čas

Máte pocit, že váš vztah nejvíce vzkvétá, když se s partnerem můžete 100% soustředit jeden na druhého? Potom je kvalitní hodnotný čas pravděpodobně vaším jazykem lásky. V tomto případě opravdu není důležité, co děláte, ale abyste to dělali spolu a 100% se soustředili jeden na druhého. Ať už jde o večeři, procházku vedle Dunaje nebo společný Cyberjump, tyto společně strávené hodiny jsou tou nejlepší příležitostí, jak si projevit lásku.

Slova uznání

Je něco lepšího, než slyšet, jak vám partner slovy vyjadřuje uznání? Pokud vás „V těchto šatech jsi velmi pěkná“ nebo „Děkuji, že jsi tu pro mě!“ naplní největším štěstím, pak slova uznání vytvoří základ vašeho jazyka lásky.

Skutky

Nemáte ani řidičák, ale jedete s partnerem do autoumývárny hned, jak máte možnost? Pokud to přijmou se stejným nadšením, jak jste se vydali na cestu, pak je pravděpodobné, že váš jazyk lásky budou skutky. Mnoho lidí tento jazyk lásky nesprávně chápe a myslí si, že je povrchní, ačkoli tomu tak není! Není to o obrovských, teatrálních gestech, ale o tom myslet na toho druhého iv maličkostech a chtít mu usnadnit život.

Fyzický dotek

Tento jazyk lásky pravděpodobně potřebuje nejméně vysvětlování, ale je důležité vědět, že tento jazyk lásky není jen o sexualitě! Je pro vás důležité, aby vás partner vždy držel za ruku, když jedete po ulici, nebo vás často zasypával polibky? Nic vám po dlouhém dni nedodá více energie než objetí nebo pohlazení od vaší lásky? Potom to bude váš dokonalý jazyk lásky! Pokud vám fyzická blízkost dává největší štěstí a jistotu ve vztahu, pak je fyzický dotek vaším hlavním jazykem lásky.

Přijímání dárků

Mnoho lidí dává najevo své city opatrně as menšími (nebo většími) překvapeními, čímž mohou ukázat, jak moc toho druhého milují. Pro ty, jejichž řečí lásky je obdarovávání, je největší radostí, když mohou vidět partnerovo překvapení a štěstí, když dostanou nečekaný dárek, nebo když i oni mohou dostat takovou nečekanou laskavost. Pokud je rozdávání dárků vaším jazykem lásky, pak jste na správném místě! Vytvořte jedinečný dárek pro svého partnera, vytvořte si vlastní příběhy se SPARKL!

Doufáme, že vám náš článek pomohl poznat se o něco lépe. Takto můžete lépe pochopit, co ve vztahu potřebujete a co můžete použít k vyjádření své lásky nejvíc.

Přejít na SPARKL!