Doprava zdarma nad 1.000 Kč 🚚
0 :0 :0 :0
blog

Kreativní DIY dekorace pro zimní dny

December 12, 2023

I vy jste lidé, které baví kreativita, že? Chcete-li letos opravdu vyniknout a vyzdobit svůj domov jako z amerických filmů, přečtěte si náš článek!

Když přijde čas na vánoční výzdobu, myslete na domy s vánočními světly, které osvětlují celou čtvrť a Mikulášy, kteří lezou do oken? V našem článku vám poskytneme řadu nápadů, jak si vyrobit různé vánoční ozdoby a zároveň si vychutnat DIY část procesu.

1️⃣ Ho, ho, sníh!

I když od posledních zasněžených Vánoc už uplynulo mnoho času, umělý sníh si můžete do svého domova přidat, kdykoli budete chtít. Umístěte bavlněné girlandy, zavěste papírové sněhové vločky ze stropu nebo nalepte nálepky na okna. Sněhové vločky a ozdoby podobné sněhu jsou perfektní volbou na Vánoce!

2️⃣ Vánoční věnce

Každý zná a miluje charakteristickou vůni vánočních věnců v různých obchodech. Oficiální vůní Vánoc je vůně skořice a citrusů. Přestože jsou tyto věnce poměrně drahé, není těžké si je vyrobit sami doma. Stačí přilepit sušené citrónové kůry, plátky pomeranče a skořici na jednoduchý věnec. Už za pár minut bude skvělý a váš domov provoní oficiální vůně Vánoc.

3️⃣ Vánoční stromek

Mnozí upřednostňují zdobení klasického a osvědčeného umělého vánočního stromku, který každý rok snesou z podkroví, jiní si každý rok vyberou skutečný stromek. Ručně vyráběné vánoční stromky jsou však v posledních letech stále oblíbenější. Můžete si je vyrobit buď z dřevěných prken nebo řemeslných papírů. Je to zábavné a cenově dostupné dovolenkové řešení, i když se rodina rozhodne oslavit Štědrý večer u skutečného vánočního stromku.

4️⃣Papírové domečky

Viděli jste už ty malé papírové domečky, které zdobí výklady, když jedete na Vánoce po obchodech? Jejich výroba může být velmi zábavné řemeslo, protože se nevyrábějí jen z papíru, ale také z polystyrenu, dřeva či jiných materiálů pro pokročilejší. Po dokončení je můžete ozdobit LED světýlky a vytvořit tak v zimě příjemnou atmosféru. Jen pozor na kombinaci materiálů, aby jediný oheň ve vašem domě byl v krbu!

+1️⃣ Love List

Co takhle seznam 100 nejlepších filmů nebo nápadů na společné aktivity ve stylu plakátu? Skvělý nápad na zdobení, který má interaktivní prvek a pomáhá upevňovat vztahy.

Doufáme, že se vám líbil nějaký nápad na dekoraci z našeho článku a použijete jej, zatímco se před svátky skvěle pobavíte! V každém případě zdobení není jen estetická záležitost, ale je to kreativní proces, který nabízí velkou radost! Chcete-li vidět plakát Love List, klikněte na odkaz níže! Love List